Afslanken en een mooie huid

De CarePump massage apparaten zorgen voor een massage op basis van luchtdruk (ook wel compressiemassage, lymfatische massage, pressotherapie of pneumatische compressietherapie genoemd) en is een pijnloze, niet-invasieve en ontspannende behandeling. De massage stimuleert de natuurlijke lymfewerking en bloedcirculatie. Dit bevordert de afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen en zorgt voor een toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de huid en het spierweefsel.

Verkrijgbaar met verschillende manchetten voor behandeling van armen, borst, benen, heup, dijen, billen en buik

De 7 voordelen van massage met compressietherapie

Een massage met behulp van luchtdruk (compressietherapie, ook wel pressotherapie genoemd) heeft veel voordelen zoals:

  • Afslanken en figuurcorrectie door afvoer van overtollig vocht en betere doorbloeding
  • Huid versteviging door stimulatie van het lymfesysteem en betere doorbloeding
  • Vermindert cellulite (sinaasappelhuid) & ontgift door afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen
  • Ontspanning: de massage zorgt voor minder stress en vermoeidheid
  • Weerstand verbetering door activatie van het lymfesysteem
  • Verlichting bij zware, vermoeide en opgezwollen benen door afvoer van overtollig vocht
  • Snel herstel na fysieke inspanning en sport door afvoer van afvalstoffen en toevoer van voedingsstoffen en zuurstof

Ook voor snel herstel na het sporten

CarePump massage apparaten voor lymfedrainage en huidverbetering

De massage apparaten van CarePump zijn zowel geschikt voor professioneel gebruik als voor particulier gebruik thuis. De bediening van de apparaten zoals de Lite6 is heel eenvoudig en intuïtief: u selecteert eenvoudigweg de juiste instellingen op het scherm (bedieningsmodus, druk, tijd, snelheid van de behandeling) en drukt op "Start". Het apparaat heeft 6 programma's. 

CarePump apparaten werken met verschillende soorten manchetten: voor benen, armen, schouders, borst, korte en lange broeken, heup- en buikmanchetten. Je kunt je set op elk moment uitbreiden met extra manchetten.

Voor gebruik in de praktijk is de Expert8 zeer geschikt. Dit geavanceerde apparaat heeft veel instelmogelijkheden voor het leveren van maatwerk, 13 voorgeprogrammeerde programma's waaronder een geavanceerd cellulite programma en de mogelijkheid om eigen programma's te maken en bewaren.

 

CarePump Lite6

CarePump Expert8

Artikelen:

Afvallen met compressietherapie. Hoe werkt dat?

Compressietherapie is een vorm van massage op basis van luchtdruk. Je gaat in luchtdrukpak  liggen of zitten en daar wordt op geleidelijke wijze lucht het pak in en uit gezogen. Hierdoor ontstaat een massage op het lichaam. Door deze massage wordt de bloedcirculatie verbeterd en wordt de natuurlijke lymfestroom gestimuleerd. De massage stimuleert de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht en de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar het spierweefsel. De methode is pijnloos en wordt als zeer ontspannen ervaren.

Lees meer »